maandag 28 januari 2013

Amelie Farbenmix 98-104


Anne is weg van poezen. Dus ik heb op internet naar een leuk borduurtje gezocht, stof uitgezocht waar borduur nog bij zou opvallen en een Amelie gemaakt.Anne is er blij mee en samen met Marie de Aristokat wilde ze wel op de foto. Volgens Anne heet de poes op haar jurkje ook Marie. Ik heb Amelie wel een paar centimeter verlengt, omdat de vorige maat ook te kort was in de lengte.Zaterdag gelijk uit geprobeerd op het ijs. Met een laag sneeuw op ijs, was het ijs nog wel glad. Maar wel perfect voor het oefenen van een eerste keer schaatsen.


Met een schaatshulp van Nijdam, die ze heel even mocht uitproberen van een ander kindje, kreeg ze het vlug onder de knie.


Anne kon daarna zelf grotere stukken los schaatsen op schoongemaakt ijs.

6 opmerkingen:

 1. Marie de aristokat die hebben we hier ook al, maar zo'n mooie jurk nog niet, de kleuren bij elkaar zijn zo mooi. Het staat Anne beeldig. Maar het is ook een echt schatje. Mag ik vragen waar komt die mooie kat vandaan ?
  Proficiat voor het schaatstalent, zal zekers eigen zijn aan NL's.
  gr Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. http://www.trendystitchdesigns.com/category_17/Girl-designs.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke Amelie heb je gemaakt! Je vroeg naar het stofje met de poppetjes, ik heb het ooit eens (jaar of anderhalf/twee geleden) besteld bij de stoffenkraam. Was een goedkoop 3 euro stofje, niet van een bekende leverancier voor zover ik weet. Maar het is een dun flodderstofje hoor, niet echt heel bijzonder...omdat de tas gevoerd is durfde ik het wel aan, maar het printje is wel erg leuk inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amelie staat hier voor beide meiden ook nog op het lijstje. het is een heerlijk patroon als tuniek en met wat cm's verlengt een mooi jurkje. Met marie erop is die door de kleine meid ook goed gekeurd. gezien de kleuren was marie denk ik aan het jazzen met vuilnisbakken keesie. lekker opvallend die kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schöne Amelie!!!
  Ich habe Amelie noch nie genäht, finde sie aber immer wieder schön wenn ich sie sehe.

  Die Handschuhe sind einfach toll und der der Kälte momentan gut zu gebrauchen!!!

  LG
  Danjela

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Je bericht komt zo vlug mogelijk op het blog!