zondag 13 oktober 2013

Lara coup coup size 4T nummer 2


Ik was zo weg van dit stofje, toen er nog een lapje 40 cm lag ik die natuurlijk graag wou hebben. Na twee jaar is het een rokje geworden. Ik had volgens het patroon 5 cm te kort, maar door het anders te leggen dan volgens het leg voorbeeld, paste het. Omdat het vorige rokje wat ik heb gemaakt, precies goed viel, en ik deze al had geknipt, heb ik hier een kortere naadtoeslag gebruikt. Hierdoor is de rok zelfs te ruim. Ook hier had ik weer het probleem dat bovenstuk kleiner is dan onderkant. Ik weet niet waarom.

Anne heeft hier een sleutelbos vast. Ze is echt weg van sleutels. Deze bos was van mijn moeder. De hanger van Peugeot hangt er al heel lang aan.

\


7 opmerkingen:

 1. Ah ja, wat een mooi stofje! En leuk model rokje ook, dat kende ik nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is wel grappig: Op Sancho zoekt Jenny Freubel naar een plooirokje. De Lara wordt genoemd. Ik vond die wel heel erg lijken op rokje Lucy die ik uit 'Zelfgemaakte kleertjes' had gemaakt. Dus ik op zoek naar mijn vitrinepost om een reactie op Jenny te geven. Toch nog even alle reacties op mijn rokje lezen. Jouw compliment spoorde me aan om even op je blog te koekeloeren en het eerste wat ik zie is jouw prachtige versie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super schön.
  Liebe Grüße, Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi, dit rokje staat al heel lang op mijn verlanglijstje.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Je bericht komt zo vlug mogelijk op het blog!